Meryl Streep

Kép
Sztárok

Régen és most: 12 híresség, aki büszkén vállalja a korát

Lehet szépen is öregedni Hollywoodban, az alábbi példák legalábbis ezt mutatják. Persze azt nem garantáljuk, hogy egyik híresség sem esett át kisebb-nagyobb beavatkozásokon (ki az, aki manapság ránézésre meg tudja ezt állapítani?), de az biztos, hogy azon ritka kivételek közé tartoznak, akiket 45-ön túl is fel lehet ismerni. Nektek ki a kedvenc?

Kép
Sztárok

Neveletlen hírességek: A sztárvilág 10 legviccesebb trollja

A photobomb műfajában a hírességeknek is sikerült maradandót alkotniuk. Hogy kik a sztárvilág trolljai? Összeszedtük az eddigi legsikeresebb próbálkozásokat!

Kép
Sztárok

10 sztárcsemete, aki megszólalásig hasonlít a szüleire - FOTÓK

Azt nem tudjuk, hogy a sztárok csemetéi ugyan olyan tehetségesek-e mint szüleik, de az biztos, hogy megszólalásig hasonlítanak a legnagyobb hírességekre. Ha hihetünk a szemünknek, akkor itt mini-me dömping van kilátásban!

Kép
Sztárok

Hollywood legmeglepőbb sztárbarátságai

Habár sokan azt terjesztik, hogy Hollywoodban nem lehet igaz barátokra lelni, hiszen mindenki csak azért ismerkedik, hogy abból valamilyen előnyre tegyen szert, a következő képek ellent mondanak ennek a tévhitnek. Nézd meg galériánk, amiben megmutatjuk kik alkotják Hollywood legmeglepőbb barátságait!

Kép
Sztárok

9 híres anya-lánya páros, akik akár ikrek is lehetnének

Íme 9 híres anya-lánya páros, akik annyira hasonlítanak, hogy akár ikrek is lehetnének. De tényleg. Nézzétek csak!

Kép
Stílus

10 idézet a legnagyobb stílusikonoktól, ami jobb kedvre derít

Sophia Loren, Jane Birkin, Helen Mirren: olyan nők, akik DNS-ükben hordozzák a stílust, szerintünk érdemes hallgatni rájuk. A következő 10 női ikont nézve elhisszük, hogy a divatot és önmagunkat sem kell mindig komolyan venni...

Kép
Szépség

A legmenőbb tavaszi trend: lófarok újragondolva

2015-ben is nagy visszatérő trend a lófarok. Nem is gondolnád, de évtizedek óta a legsikkesebb nők, Brigitte Bardot, Audrey Hepburn és a többiek bombabiztos frizurája az összefogott haj. Nézd meg, milyen volt egykor, és hogyan hordd most!

Kép
Sztárok

Így még sosem láttad Bradley Coopert, Reese Witherspoont és Scarlett Johanssont

Zseniális fotókat készített a W magazin azokkal a hollywoodi sztárokkal, akik szerintük idén Oscar-díjat érdemelnének. Nem lehetett semmi összeszervezni több mint 30 A-listás hírességet, de nekik ez is sikerült.

Kép
Stílus

A 10 leginspirálóbb idézet Anna Wintourtól

A Vogue mindenható főszerkesztője - akiről Meryl Streep karakterét is mintázták Az ördög Pradát visel című filmben - nem gyakran nyilatkozik. Ha mégis megteszi, érdemes odafigyelni a mondanivalójára, mert szerintünk tanácsainak mindegyike többet ér, mint akármelyik önsegítő könyv.

Kép
Sztárok

10 fotó az Oscarról, amit talán még sohasem láttál

A közelgő Oscar díjátadó évről évre lázba hozza az egész világot. Az idei jelöltek listáját már nálunk is láthattad, ezért most olyan bennfentes fotókat mutatunk, amid eddig elkerülték a nyilvánosságot.

Kép
Sztárok

Gyönyörű és stílusos Meryl Streep legkisebb lánya

Meryl Streep azon ritka kivételek közé tartozik Hollywoodon innen és túl, aki immáron 36 éve él boldog házasságban. Férjével, Don Gummer szobrásszal négy közös gyermeket neveltek fel: Henry 1979-ben, Mamie 1983-ban, Grace 1986-ban, Louisa pedig 1991-ben született.

Kép
Sztárok

InStyle top10: Szerintünk ők voltak az Oscar-gála legjobban öltözött sztárjai

Ma éjjel adták át a 2014-es Oscar-díjakat Los Angelesben (kattintsatok ide az eredményekért), és ennek kapcsán arra gondoltunk, hogy összeállítunk nektek egy InStyle top 10-es listát arról, hogy szerintünk kik voltak a legjobban öltözött hírességek a díjátadón.

Kép
Sztárok

Stílusos páros: Julia Roberts és Meryl Streep

Julia Roberts és Meryl Streep az Augusztus Oklahomában premierjén járt a napokban. A két színésznő főszereplésével készült filmet január 16-án mutatják be itthon.

Kép
Sztárok

Julia Dietze: "Alfred Hitchcock stílusa lenyűgöz"

Az október 10-én a hazai mozikba kerülő Iron Sky című film női főszereplőjével, a Berlinben élő, elbűvölő szépségű Julia Dietze színésznővel beszélgettünk a miskolci Jameson CineFest Filmfesztiválon.

Előző oldal